• Broncolor apparatuur in fotostudio

  APPARATUUR

  Bij iedere boeking van Campaign Studios. kun je gratis gebruik maken van onze flitsset [Broncolor Siros 800 S 2x, Manfrotto Light Boom, Broncolor Octabox 150]. Op zoek naar meer voorzieningen of extra equipment? Dat regelen wij, zodat je in een plug 'n play studio arriveert op de dag van productie. De apparatuur die je bij ons huurt is altijd betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. 

 • Bonbons, muffins en watermeloen op een bord

  CATERING

  Voor iedere gelegenheid bieden wij lekker eten met verse producten. Wij passen ons aanbod flexibel aan en zetten samen iets lekkers op tafel tijdens een fotoshoot, workshop of evenement. Ben je benieuwd welke catering arrangementen Campaign Studios. te bieden heeft? Neem contact met ons op en bespreek welke arrangementen we in de studio kunnen verzorgen. 

 • Campaign Studios eigenaren achter bureau

  FULL-SERVICE PRODUCTIE

  Campaign Store. - creative agency is gevestigd boven de fotostudio. Ons team van professionals focust zich op conceptontwikkeling en de creatie van on- en offline content en events. Voor iedere productie selecteren wij de juiste talenten en helpen wij met het runnen van complete foto- en videoproducties. Wij zetten ons netwerk aan talent graag in om jouw boeking tot een succes te maken. 

 • Achtergrondrollen fotostudio

  SET STYLING & DECOR

  Decorelementen en achtergrondrollen kunnen op verzoek worden bijgeboekt. Opzoek naar de perfecte achtergrondkleur(en) voor een foto- of video opname? Wij zorgen dat het in huis is en klaar hangt in ons elektrisch achtergrondrol systeem.