Fotostudio huren voor een dag

Campaign Studios is een full-service fotostudio centraal gelegen in Blaricum langs de A27. Onze studio is beschikbaar voor fotografie, film, events, castings & workshops. De studio heeft een hoogte van 3,5 meter en een totaaloppervlak van 55m2.
Wij hebben persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij tijdens jouw fotoshoot altijd in de buurt om te helpen met het schieten van het perfecte plaatje. Kom langs en ervaar het zelf!

Onze fotostudio is van alle gemakken voorzien

Wij houden van gemak. Voorzieningen staan in overleg klaar op het moment dat jouw productie begint zodat jouw fotoshoot zo effici├źnt mogelijk verloopt.

 • Fotostudio Apparatuur

  Apparatuur

  Bij iedere boeking van Campaign Studios kun je gratis gebruik maken van onze Broncolor apparatuur [Broncolor Siros 800 S 2x, Bron Color Siros 800 L 2x, Manfrotto Light Boom, Broncolor Octabox 150 & verschillende softboxen]. Op zoek naar meer voorzieningen of extra equipment? Dat regelen wij, zodat je in een plug 'n play studio arriveert op de dag van productie. De apparatuur die je bij ons huurt is altijd betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. 

 • Campaign Studios logo op spiegel

  Gratis parkeren

  Parkeren kan gratis voor de deur. We zijn daarnaast makkelijk te bereiken. De fotostudio is centraal gelegen langs de A27 in Blaricum.

 • Catering op tafel

  Catering

  Voor iedere gelegenheid bieden wij lekker eten met verse producten. Wij passen ons aanbod flexibel aan en zetten samen iets lekkers op tafel tijdens een fotoshoot, workshop of evenement. Ben je benieuwd welke catering arrangementen Campaign Studios te bieden heeft? Neem contact met ons op en bespreek welke arrangementen we in de studio kunnen verzorgen. 

 • Campaign Studios productieteam achter bureau

  Full-service producties

  Campaign Store. - creative agency is gevestigd boven de fotostudio. Ons team van
  professionals focust zich op conceptontwikkeling en de creatie van on- en offline content en events. Voor iedere productie selecteren wij de juiste talenten en helpen wij met het runnen van complete foto- en filmproducties. Wij zetten ons netwerk aan talent graag in om jouw
  boeking tot een succes te maken. 

Geïnteresseerd in een professionele fotoshoot?

Reserveer onze fotostudio en ontdek de mogelijkheden bij Campaign Studios.

#LETSCREATE